Fincas Van Camp
Fincas Van Camp
Fincas Van Camp slu.
Fincas Van Camp slu.
Tiene instalado un bloqueador de ventanas emergentes. Esta aplicación web solo puede configurarse y mostrarse correctamente si el bloqueador está desactivado.

FINCAS VAN CAMP SLU

Vastgoedmakelaar in Peniscola

Stel uw vertrouwen in vakmensen

Wij willen u helpen uw droomhuis te vinden waar u altijd naar op zoek was. Wij bieden u een uitgebreide lijst van onroerend goed voor koop of huur in de omgeving van PEÑISCOLA.

Fincas Van Camp is een globaal makelaarskantoor gevestigd in de streek van PEÑISCOLA. Onze agenten zijn gespecialiseerd in het kopen, verkopen en verhuren van onroerend goed en streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij staan ​​garant voor persoonlijke aandacht en service.

 

Fincas Van Camp is meer als tien jaar gevestigd in de hoofstraat van Peñiscola. Ons bedrijf heeft altijd ten dienste gestaan met de grootst mogelijke professionaliteit. Om deze reden heeft het management besloten om de titel van erkende makelaar(API) in het College van Castellón te nemen, waardoor de maximale garantie aan onze klanten kan gegeven worden.

 

Wij helpen onze klanten vanaf het begin van de procedure tot het einde, bestuderen de mogelijkheden van financiering, periodieke inspectie van de woning (Totaal komfort), verzekeringen, enz.. Al deze diensten zijn beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Spaans, Valenciaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Nederlands.

Vastgoed kopen, Peniscola, Spanje

Meer info over Peniscola

ligt ten noorden van Valencia, op een bevoorrechte lokatie in de Spaanse Middellandse Zee. De oude stad, die werd gebouwd door paus Benedictus XIII, is een kasteel-fort van de XIV eeuw, gevestigd op een grote rots die 64 meter boven de blauwe zee ligt, verbonden met het vasteland door een strook zand dat lang geleden geteisterd werd door golven tijdens stormen, die de stad in een eiland veranderden. In tegenstelling tot de oude stad zijn de nieuwe straten en lanen van de toeristische omgeving. De wateren worden gedeeld door de uitgestrekte zandstranden ten noorden van de citadel en mooie baaien geflankeerd door steile klippen in het zuiden.

 

Op de brede promenade langs het strand, met palmbomen, bevinden zich cafes en restaurants, kiosken en winkels. Alles wat u voor uw comfortabele en aangename dag op het strand nodig hebt.

 

Aan de zuidkust ligt de Sierra de Irta., Een natuurgebied dat een bergketen is met  natuurlijke en etnologische waarden die ervoor zorgden, het gebied te definiëren als de laatste maagdelijke bergketen van Valencia.

Peniscola, Costa Azahar, Spanje
Oranjebloesemkust, Peniscola, Spanje
Fincas Van Camp, Vastgoedmakelaar

Fincas Van Camp
Calle La Cova 1, Local 2
12598 PEÑISCOLA

 

Telefono: +34 964 48 97 00

E-mail: info@fincasvancamp.com

Agencia Inmobiliaria

Fincas Van Camp, Peñiscola

Horario/Offnungszeiten/Openinghours/Horaire/Ore di aperture/Openingstijden

Lunes - Sabado :      10.00 - 13.30

                                    17.30 - 19.30

Domingo                   Cerrado

 

Montag - Samstag :  10.00 - 13.30

                                     17.30 - 19.30

Sonntag :                    Geschlossen

 

Monday - Saturday : 10.00 - 13.30

                                      17.30 - 19.30

Sunday :                       Closed

 

Lundi - Samedi :          10.00 - 13.30

                                       17..30-19.30

Dimanche :                   Fermée

 

Lunedi - Sabato :         10.00 - 13.30

                                       17.30 - 19.30

Domenica :                   Chiuso

 

 

Maandag - Zaterdag : 10.00 - 13.30

                                        17.30 - 19,30

Zondag :                         Gesloten

 

Fincas Van Camp en redes sociales